Cégünk

Magunkról

Az Integranet Kft. 1998-ban jött létre: tevékenységünk az internet és a kommunikáció köré csoportosuló szolgáltatások széles körét fogja át. Egyik üzletágunk az internetszolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó feladatok köre. Cégünk nevéhez fűződik a 2001-ben Kaposváron megvalósult mikrohullámú rendszer kiépítése és üzemeltetése, amely 2023. december 31-ig jelentős önkormányzati és közintézmények számára biztosította a nagy sávszélességű internetet.

Tevékenységünk fontos területe a szoftverfejlesztés, e tárgyban számos közigazgatási rendszer tervezése és kivitelezése kötődik szakembereinkhez. Cégünk alakulása óta foglalkozunk honlapkészítéssel, melynek sajátossága, hogy a fejlesztői feladatok mellett a szöveges és képi tartalom összeállítását is vállaljuk.

Meghatározó tevékenységünk a kommunikáció, amelyben helyet kap a projektek tájékoztatási feladatainak ellátása, a portálokat kiszolgáló szerkesztőség működtetése és a kiadványkészítés is.

Munkatársaink informatikai, tartalomszolgáltatási, innovációs, média és marketing ismeretekkel rendelkező szakemberek. Fejlesztőcsapatunkat dinamikus, jól felkészült, tehetséges fiatalok alkotják, akik lépést tartanak a gyorsan változó informatikai elvárásokkal, ismerik a legújabb programozói megoldásokat.

Munkánkra visszatérően igényt tartanak közigazgatási intézmények, önkormányzatok és gazdasági társaságok. Legfőbb ismérvünk a személyre szabott ügyfélkezelés, a minőségi szolgáltatás, a közvetlen kapcsolattartás.

 

 

Utoljára frissítve: 2024. 01. 21. 17:40

Cégünk kiadásában megjelenő portálok


Fel