PR-kommunikáció

Online média

Az Integranet Kft-nél alakult meg a megye első internetes szerkesztősége a 2000-es évek elején. Cégünk fejlesztette és működteti Somogy megye hivatalos honlapját, a www.somogy.hu oldalt, amely 1998-ban  statikus bemutató weboldalként indult, majd 2004-ben korszerű szerkesztőségi rendszerrel működő portállá erősödött. Bár gondot fordítunk a helyi közérdekű hírek közzé tételére is, ám a Somogy Portál küldetése elsősorban a somogyi értékek gyűjtése, közkinccsé tétele és megőrzése. Feladatunknak tekintjük a megye történelmének, látnivalóinak bemutatását, a múlt megőrzését, a somogyi kötődésű neves személyek életrajzának gyűjtését.

2012-ben indítottuk el a megyei programokat, rendezvényeket egy felületen kínáló Somogyi Programok portált, ahová várjuk a települések, művelődési és sportintézmények híradását a várható rendezvényekről.

Mindkét médium felületén lehetőség van reklámok megjelentetésére! Kérjen ajánlatot itt...

Szerkesztőségünk a honlapokhoz tartozó tartalomszolgáltatást is ellátja: összegyűjtjük a készülő honlapokhoz szükséges információkat, felvállaljuk a szövegírást és a fotózást.

 

Utoljára frissítve: 2016. 04. 05. 15:28

Cégünk kiadásában megjelenő portálok


Fel