Internet

Mikrohullámú kapcsolat

Kaposváron 2001-ben megkezdődött az intelligens város infrastrukturális alapjainak kiépítése azzal a mikrohullámú rendszerrel, amely azóta is számos intézmény elektronikus kommunikációját segíti elő. E hálózatot cégünk alakította ki és működteti. Műszaki fejlesztéseink eredményeképpen e nagysebességű információs rendszer tovább bővíthető.

A mikrohullámú technika segítségével gyors a kommunikáció, a levelezés, az adatbázisok letöltése és elérhető az internet minden szolgáltatása. E technikai lehetőséget kizárólag cégeknek, intézményeknek, irodaházaknak ajánljuk, lakossági előfizetőknek nem érhető el.

A mikrohullámú rendszer kiépítésének részei

Eszközök:
Antenna, Adapter, Szerver

Szerelés, Installálás:
A kiépítés mindig egyedi felmérés, majd az azt követően összeállított költségvetés alapján történik. Lehetőség van az antenna megvásárlására (ezzel az ügyfél tulajdonába kerül) éppúgy, mint a bérletére határozott idejű szerződés megkötése mellett.

A szolgáltatás:
Az előfizetővel megállapodott sávszélességen belül korlátlan internetelérést biztosítunk. Az előfizetési díjat a kiépített egyedi szolgáltatástól függően egyedi előfizetői szerződés keretében állapítjuk meg. 

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol bővebb információt kaphat szolgáltatásunkról!

Utoljára frissítve: 2018. 08. 08. 11:32

Elégedett ügyfelek


Fel